Ook voor wegwerppallets gaat u naar de verpakkingspecialist Post Pallets & Kisten in IJmuiden. Wij leveren duurzame en milieuvriendelijke nieuwe, gebruikte en op maat gemaakte emballagematerialen! We adviseren u graag over de aankoop van wegwerppallets.

Pallets voor eenmalig gebruik

Voor het eenmalig vervoeren van producten of goederen kunt u gebruik maken van de wegwerppallets van Post Pallets & Kisten in IJmuiden. Wij hebben een uitgebreid aanbod aan kwalitatief hoogwaardige en milieuvriendelijke pallets voor een elke klus zodat u goederen goed zijn beschermd. Enkele voordelen van onze eenmalige, wegwerppallets zijn:

  • In diverse materialen verkrijgbaar;
  • Voor ieder logistiek systeem een passende oplossing;
  • Uit voorraad leverbaar.

Naast wegwerppallets kunt u bij ons ook terecht voor andere duurzamere emballage- en verpakkingsmaterialen zoals; kisten, legborden, kratten, IBC’s en tabaksdozen.

Contact

Wilt u meer informatie over onze voordelige wegwerppallets of wilt u eerst een vrijblijvende offerte? Maak vandaag nog een afspraak door te bellen naar het nummer 0031-(0)255-51.35.98. U kunt ons ook een e-mailsturen of gebruik maken van het contactformulier op de website!

Milieuvriendelijk

Goedkoop

Uitgebreid aanbod

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht