Voor luchtvracht kan Post Pallets & Kisten in IJmuiden verpakkingen op maat produceren en leveren. Post Pallets & Kisten heeft jarenlange ervaring als emballage- en verpakkingsspecialist voor industriële doeleinden. U kunt bij ons grote en kleine series bestellen, maar ook een enkele pallet of kist behoort tot de mogelijkheden. Onze medewerkers hebben gedegen kennis van onze producten en diensten, zodat ze u ook uitstekend van deskundig advies kunnen voorzien.

Luchtvracht verpakkingen op maat gemaakt

Luchtvracht verpakkingen op maat laat u realiseren door Post Pallets & Kisten. Geef de specificaties door zoals de afmetingen en materiaalsoort en wij maken luchtvracht verpakkingen voor u op maat. Wij bieden ook diverse standaardmaten nieuwe en gebruikte houten pallets, kunststof en spaanvezel pallets, nieuwe kisten en kratten en gebruikte kisten en kratten.

Al onze producten kunnen zo gemaakt worden dat ze geschikt worden als luchtvracht verpakkingen.

Meer weten?

Wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn die Post Pallets & Kisten u te bieden heeft op het gebied van luchtvracht verpakkingen of wilt u direct een bestelling plaatsen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 0255-513598, een e-mail te sturen naar post@ppk.nl of door ons online contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Relevante links

Milieuvriendelijk

Goedkoop

Uitgebreid aanbod

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht

Post Pallets & Kisten B.V.