Post Pallets & Kisten is de producent en leverancier van gebruikte en nieuwe pallets en houten kisten voor industriële doeleinden. Wij hebben vele jaren ervaring als emballage- en verpakkingsspecialist en houden ons in het bijzonder bezig met het vervaardigen van nieuwe pallets en het herstellen van gebruikte pallets. Alle pallets voldoen aan de ISPM eisen voor internationale export. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

De leverancier in Nederland van goedkope pallets

Post Pallets & Kisten is de leverancier van pallets, kisten en kratten. Hier kunt u terecht voor vele verschillende soorten pallets en ander verpakkingsmateriaal voor transport van goederen in allerlei soorten en maten. Bovendien kunt u hier niet alleen voor standaard afmetingen, maar ook maatwerk kunnen wij voor u verzorgen. Zo kunt u de afmetingen, houtsoort en dergelijke zelf bepalen. Wij hebben pallets van diverse materialen. Ook voor tweedehands pallets kunt u terecht bij de grootste leverancier van pallets.

Vele mogelijkheden

Bij Post Pallets & Kisten in IJmuiden heeft u vele mogelijkheden als het aankomt op de aanschaf van pallets en houten kisten. Wij zijn de leverancier die in heel Nederland pallets levert, die ook geschikt zijn voor internationaal transport. Een ISPM certificaat wordt bijgeleverd. Heeft u nog vragen? Neem dan meteen contact met ons op via 0031-(0)255-51.35.98post@ppk.nl of via ons online contactformulier.

Milieuvriendelijk

Goedkoop

Uitgebreid aanbod

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht