De pallets van Post Pallets & Kisten voldoen aan de richtlijnen die zijn opgesteld in ISPM en kunnen worden voorzien van een certificaat. Wij leveren ook pallets aan landen buiten Nederland. Al deze landen stellen eisen aan de export van houten emballage. Vandaar dat deze eisen internationaal zijn vastgelegd in ISPM no. 15 voor bijvoorbeeld de verspreiding van in het hout levende insecten tegen te gaan.

ISPM hout gecertificeerde pallets

Post Pallets & Kisten produceert houten emballage- en verpakkingsmaterialen. Door pallets bijvoorbeeld te behandelen met een Heat Treatment, kunnen we ervoor zorgen dat de pallets voldoen aan de eisen van ISPM. Als u bij ons een serie pallets bestelt, dan kunnen we u ook een certificaat leveren. Door te voldoen aan deze eisen en dankzij het certificaat is een snelle export gegarandeerd.

Meer weten?

Wilt u graag meer weten over de ISPM eisen of over onze pallets? Wilt u direct een bestelling plaatsen voor een serie pallets bij Post Pallets & Kisten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 0031-(0)255-51.35.98post@ppk.nl of via ons online contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Milieuvriendelijk

Goedkoop

Uitgebreid aanbod

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht