Voor nieuwe of gebruikte houten pallets neemt u contact op met de emballage- en verpakkingsspecialist, Post Pallets & Kisten. Wij hebben vele jaren ervaring met de productie, het herstel en de levering van diverse soorten pallets. De verschillende pallets die wij leveren, zijn geschikt voor vrijwel alle logistieke systemen en zijn direct uit voorraad leverbaar.

Houten pallets in grote of kleine series

Post Pallets & Kisten kan nieuwe en gebruikte houten pallets leveren in grote of kleine series. U kunt ze bij ons zelfs per stuk bestellen. Geef alle gewenste specificaties op, zoals de afmetingen en de houtsoort. Post Pallets & Kisten levert nieuwe of gebruikte houten pallets. Bovendien houden wij ons bezig met de inkoop van pallets. Deze kunnen wij recyclen of hergebruiken.

Voordelen

De houten pallets van Post Pallets & Kisten bieden vele voordelen. De pallets worden volgens uw wensen geproduceerd, passen uitstekend in uw logistiek systeem, zorgen voor bescherming van uw goederen en ze zijn milieuvriendelijk. Wilt u weten welke voordelen deze producten nog meer hebben? Neem dan meteen  contact met ons op via 0031-(0)255-51.35.98post@ppk.nl of via ons online contactformulier.

Relevante links

Milieuvriendelijk

Goedkoop

Uitgebreid aanbod

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht