De groothandel in pallets is Post Pallets & Kisten in IJmuiden. Bij ons vindt u pallets in vele vormen en maten tegen scherpe tarieven. Wij produceren en leveren niet alleen nieuwe pallets, maar wij verkopen ook tweedehands pallets en kunnen deze producten herstellen en sorteren. Wij hebben vele jaren ervaring  in deze branche en hebben medewerkers in dienst met gedegen kennis van zaken. Zij kunnen u ook uitstekend adviseren.

De groothandel in verschillende soorten pallets met diverse diensten

Post Pallets & Kisten is de groothandel in pallets die ook vele andere diensten aanbiedt. U kunt hierbij denken aan het herstellen van pallets en inkopen van tweedehands pallets. Als groothandel leveren wij ook pallets op maat. Bekijk meteen ons aanbod nieuwe en tweedehands pallets of kies voor kisten en kratten.

Meer weten?

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden die Post Pallets & Kisten u te bieden heeft of wilt u weten wat wij als groothandel in pallets voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op via 0031-(0)255-51.35.98post@ppk.nl of via ons online contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Relevante links

Milieuvriendelijk

Goedkoop

Uitgebreid aanbod

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht