Voor nieuwe en gebruikte IBC’s gaat u naar Post Pallets & Kisten. Wij zijn de verpakkingspecialist van Nederland. Wij bieden uitstekende verpakkingsproducten voor transport zoals nieuwe en gebruikte IBC’s aan tegen de laagste tarieven!

IBC’s

Voor het tijdelijk opslaan van zowel water als bijtende vloeistoffen is een nieuwe of gebruikte IBC van Post Pallets & Kisten de perfecte oplossing. De containers worden, indien nodig, gereinigd geleverd en bevatten een ruime vulopening en onderliggende kraan. Bovendien beschikken zowel de nieuwe als de gebruikte IBC’s over een stevige constructie en hebt u verder de keuze uit diverse inhoudsuitvoeringen:

  • 600 liter;
  • 800 liter;
  • 1000 liter;
  • 1200 liter.

Naast nieuwe en gebruikte IBC’s kunt u bij ons ook terecht voor andere verpakkingsmaterialen zoals; kisten, kratten, pallets, tabaksdozen, opzetranden en wiggen.

Contact

Wilt u meer informatie over onze voordelige nieuwe en gebruikte IBC’s of wilt u een vrijblijvende offerte voor bijvoorbeeld gebruikte IBC’s? Maak vandaag nog een afspraak met onze adviseur door te bellen naar het nummer 0031-(0)255-51.35.98. U kunt ons ook een e-mail sturen of u maakt gebruik van het contactformulier op de website.

Milieuvriendelijk

Goedkoop

Uitgebreid aanbod

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht