Voor nieuwe en gebruikte IBC containers moet u bij Post Pallets & Kisten in IJmuiden, in de buurt van Haarlem, zijn. Wij zijn de verpakkingsspecialist van Nederland en bieden u dan ook uitstekende producten aan voor opslag en transport. Dit doen wij te allen tijde tegen de laagste tarieven!

Een gebruikte IBC container aanschaffen die past bij uw toepassing

Als u tijdelijk water, bijtende vloeistoffen of andere materialen wilt opslaan, biedt een gebruikte IBC uit ons assortiment de perfecte oplossing. De containers worden door onze specialisten gereinigd geleverd en bevatten stuk voor stuk een ruime vulopening en onderliggende kraan. Bovendien beschikken onze gebruikte IBC containers over een stevige constructie. U heeft de keuze uit diverse uitvoeringen:

  • 600 liter
  • 800 liter
  • 1000 liter
  • 1200 liter

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u meer informatie over onze voordelige gebruikte IBC containers of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0255-513598 of door te e-mailen naar post@ppk.nl. Ook voor meer informatie over onze andere producten, zoals maatwerk houten verpakkingen en houten wiggen, neemt u via die weg contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van uw vragen en het verwerken van uw aanvragen.

Milieuvriendelijk

Goedkoop

Uitgebreid aanbod

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht