Door middel van CNC freeswerk kan Post Pallets & Kisten allerlei soorten vormen en contouren maken voor emballage- en verpakkingsmaterialen. Wij hebben niet alleen jarenlange ervaring, maar maken ook gebruik van een persoonlijke benadering, waardoor we precies weten wat voor u de optimale oplossing is. Zo kunnen we altijd werk op maat leveren.

Door het gebruik van CNC freeswerk werk op maat leveren

Dankzij het gebruik van CNC freeswerk kunnen wij u altijd werk op maat leveren. Deze vorm van frezen zorgt ervoor dat wij verschillende soorten verpakkingsmateriaal kunnen afwerken, zoals u wenst. Wij kunnen u te allen tijde maatwerk oplossingen bieden. Met onze producten kunt u uw goederen veilig vervoeren. Wij zorgen er ook voor dat onze producten perfect passen in uw logistieke systeem.

Levering

Als u een bestelling plaatst bij Post Pallets & Kisten, dan bent u verzekerd van een persoonlijke benadering. Wij leveren de bestelling bij u af, indien gewenst. Doordat wij gebruik kunnen maken van CNC freeswerk bent u ook verzekerd van op maat geproduceerde producten. Wilt u meer weten over uw mogelijkheden? Contacteer ons dan via 0031-(0)255-51.35.98post@ppk.nl of via ons online contactformulier.

Milieuvriendelijk

Goedkoop

Uitgebreid aanbod

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht