De afmetingen van de pallets van Post Pallets & Kisten kunnen verschillen en kunnen worden aangepast aan uw wensen. Wij hebben talloze jaren ervaring met de vervaardiging, herstel en levering van pallets en industriële houten kisten. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en hebben hart voor hun vak. Zij kunnen u dan ook uitstekend een betrouwbaar en deskundig advies geven.

Diverse afmetingen van onze pallets door uw wensen aan te geven

Als u uw wensen doorgeeft aan Post Pallets & Kisten, dan kunnen we diverse afmetingen van pallets realiseren. U kunt zelf specificaties aan ons doorgeven. Denk hierbij aan de afmetingen van pallets, de gewenste houtsoort en eventueel uw logo. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Een pallet op maat past perfect in uw logistieke systeem. Post Pallets & Kisten levert nieuwe pallets op maat, maar ookkunststof  pallets behoren tot de mogelijkheden. Wij leveren de verschillende soorten pallets door heel Nederland.

Meer informatie

Bij Post Pallets & Kisten heeft u vele verschillende mogelijkheden als het aankomt op het afnemen van pallets in verschillende afmetingen. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contactmet ons op via 0031-(0)255-51.35.98post@ppk.nl of via ons online contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Relevante links

Milieuvriendelijk

Goedkoop

Uitgebreid aanbod

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht